Najnovšie recenzie zo sekcie Výtvarné a kreatívne sady
Produkt vrelo odporucam, u nas ma velky uspech. Konecne malovanie, kedy nie je dieta a polka bytu pokreslena
Kreatívny produkt vhodný aj pre deti 6+
Vyžaduje trpezlivosť,precíznosť,dieťa sa úplne pohruzi do hry a má radosť z výsledku.
Každým ťahom tvorí obrázok.
Množstvo komponentov
- Veľmi dobrá pomôcka pre deti ktoré majú problémy s kreslením
Výborný výber rôznych produktov na výtvarné tvorenie
- velka sada na malovanie s velkym mnozstvom dielov
- kvalita kufrika !!!
Kufrik prisiel pekene zabaleny v kartone a este dobre obaleny bublinkovou foliou takze vyhrady voci eshopu nemam.
Po rozbaleni a otvoreni kufrika, prva vec vrzgajuce panty potom vypadla cierna vlozka na farby (odlepena od kufrika), mechanizmus (panty) drziace vnutorne priehradky 2 su hrdzave.
Po prvom chyteni putka vyletela skrutka drziaca putko a to som len drzal putko nie vahu celeho kufrika na putku !
Keby ze sa tomu dcerka tak netesi a nebol by to vianocny darcek tak to ide letecky spat !
Prizmuril by som oko keby ze za to dam max. 25-30€ ale dat za to 50€ a kufrik je totalna katastrofa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mohli dat radsej plastovy ako takuto sr*cku co nic nevydrzi a tvari sa ako pevny "dreveny kufrik !!!
Farbicky a pastelky su ok, fixy a farby este neskusane takze neviem posudit kvalitu.
super........................
Je to dobré pre deti k vyvíjaniu vlastnej tvorivosti.
Veľmi pekná sada za super cenu, balenie je veľmi praktické, na tvorenie ako stvorená. Veľká spokojnosť.
- Rôzne motívy
- Tréning trpezlivosti
- Rozvoj jemnej motoriky
- Zábava na dlhý čas
Mega mozaika zabaví na dlhý čas, pričom si dieťa rozvíja trpezlivosť i jemnú motoriku. Rozličné motívy umožňujú rozdelenie medzi viacero detí.
- rýchlo a načas
Tovar prišiel poškodený. Kufrík mal popraskané rohy .
- Vlastný obraz
Všetky hračky Nebulous ktoré sme u Vás objednali sú krásne, kreatívne a zhodujú sa s ponukou. Prišli rýchlo neporušené. Všetci dospeláci sme nadmieru spokojnými. Už sa nevieme dočkať rozžiarených očí z darčekov pod vianočným stromčekom.
- Zatiaľ som žiadnu nenašiel,lebo som rozbalenie nechal vnúčke na Vianoce.
výhoda
- Som spokojná prišlo co som chcela. Pre deti ktoré radi kreslia.,urcite dobrý výrobok lebo je to v kufríku všetko spolu. Cena prijateľná.
Malý štetec na maľovanie vodovymi farbami.
Este mi zatial neprišiel
- Bohatý obsah
Zatiaľ sme nerozbalili, ale pozdava sa mi to veľmi :-)
Zobrazujem 201 - 220 zo 391 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...20 Ďalšie »